sunnuntai 7. syyskuuta 2008

terveisejä keksi-suomesta

Olenkin pitkästä aikaa Jyskylässä. Ollu jo parisen viikkoa ja vielä ois viikko ennenku työt alkaa. Oon neulonu vähän sukkaa, mikä kyllä tod näk menee purkuun ku tahon tehä nyt jotain vähempi monimutkasta.
Lanka on ihanaa, malli on tosi kaunis mut nyt ei vaan oo just oikee aika näille.

Candle Flame Stockings
raverly, ei-ravelry
ja lankana siis idenan robust.

Kun sukat ei nappaa niin oon sit pistäny aivot ihan kunnolla narikkaan, vai miltä kuulostaa kaaospeitto jossa neulotaan tosiaan vaan ainaoikeintilkkuja. Äärimmäisen addiktoivaa tosin. Jämälankaproggis johon on tosin tullu ostettua pari kerää lankaa..
Ja joo, tarkkasilmäset ehkä huomas mitä ihanaa mulla on. Ilun lankaa. Markka kerto #neulonnalla, että titityyn lankoja saa syyskuun ajan täältä eräästä liikkeestä. Noo, mitenkähän sattu että sinne oli sitten mentävä. Ihanaista sukkalankaa (kuvia tulossa toivon mukaan jo keskiviikkona..), maailman pehmeintä alpakkaa, ja kuuleman mukaan tulossa sukkavahvusta hamppulankaa. Siellä oli aivan älyttömästi ihanuuksia, ja poika osti miulle sitten synttärilahjaks vyyhdin Ilun bambusukkista. Lanka on ihan pojan väristä, mutta teen kyllä jotain ihanaa itelleni tuosta. Jospa ihan perussukat työpäiviä piristämään..

Peittokin on ihana <3
Siinä on sukkalankoja ja värikästä fabelia. Tai sit ite värjättyä lankaa. Ja onpa kans ite värjättyä fabelia..


..jota jäi näistä. Rattlesnaket, SKP:n kolmas malli. Tykkäsin kovasti. Tein ekan sukan melkein valmiiks 2,5mm:llä, mutta tuli niin tiukkaa ettei ois tosiaankaan mahtunu miulle. Purkasin sitten ja vaihoin puikot ja nams! Ihanat. Tykkään väreistä oikein kovasti ja mallista kans. Nää oli oikein hyvät työneulesukat kans.
Rattlesnake Creek Socks
raverly, ei-ravelry
puikot: 2,75mm
lanka: Valkosta Fabelia joka kävi solmulla sinisessä väriliemessä.


Näistä oli vähän jotain kuvaa viimeks. Ei ne oo höyryä tai vettä sen jälkeen nähny, mutta on ne käytössä vähän tasottunu. Nää on nyt omassa käytössä, vielä ainakin, mutta tahon kyllä tehä itelle varten kirjoneulelapaset mihin tulee jonkun verran pitemmät varret. En osaa oikein olla jos varsi justiinsa tuntuu jäävän vajaaks. Mutta nää oli kans ihana tehä, ihan mahottoman koukuttavat.

Kiehkuralapaset
raverly, ei-ravelry
(kaaviolla numero kaksi)
puikot: 2,75mm
lanka: teeteen kamena, vihree ja musta.


Jos vielä tahtoo lisäkuvia niin Ravelrystä tai Photobucketista löytyy.

Ens kerralla tissejä.

EDIT. Olin hienosti tehny jotain että näky aika väärin jutut. Jospahan korjautus.

4 kommenttia:

 1. Onpa kamalan hienot lapaset. Itehän oon todella noviisi kirjoneuleissa, mutta noista mä varmaan joskus alotan.

  Teikä saa kyllä diilata kilokaupalla sukkavahvuista hamppulankaa :P~~

  T. janna joka uhkaa palata taas blogimaailmaan, vaihteeks ollu taukoa :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja neulomuksia, noita kiehkuralapasia olen itsekin katsellut sillä silmällä. Semmoista vaan valittelisin kun nuo sydän-hymiöt sekoittaa html:n, ainakin tällä Firefoxin versiolla Markan linkkaus menee pieleen ja peiton ja Rattlesnakien välissä on oudomman näköistä koodisotkua ja tekstiäkin vaikuttaisi puuttuvan.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit lapaset!

  VastaaPoista