torstai 9. huhtikuuta 2009

herkkuja, herkkuja

Täällä on niin ihania raksamiehiä jotka päättää että koko talo heräs tänäänkin 7:45. Mitäpä sitä, mie vaan vihaan aamuja.


Tein lapaset. Omasta päästä. Oonko vähän ylpee :)


Lanka on itevärjättyä Trekkingin Pro Naturaa, ylemmässä kuvassa väri on vähän turhan oranssi. Neuloin niillä ihanilla värikkäillä harmonyillä joilla neulon vähän turhan löysää. Pelottaa ottaa niitä tikkuja käyttöön ko tuntuu et ne sanoo naps vaan. Mutta valmiit tuli!Sain viime viikolla postissa Ravelryvaihdon paketin, mutta pääsin hipelöimään tätä vasta muutama päivä sitten. Aivan ihana paketti! Kiitos, ken lienetkin :) Kyllä on osuttu ihan nappiin <3 Tuli ihanaista maailman pehmosinta Malabrigoa, joka on miulle ihan uus tuttavuus, Ishbelin ohje ja hemmottelujuttuja <3


Yritin napata nuo mahottoman kauniit värit. Oisin voinu onnistua vähän paremmin.

Eilen oli näköjään shoppailupäivä. Ihan vahingossa, vähän vaan.


Zauberballeja kaksittain. Polvisukat, selkeesti. Oli niin kauniit sukat kaupassa tästä esillä, eri väristä tosin etten vaan voinu jättää. Voi olla aika pop aivottomien sukkien teossa. Pelkään että jään koukkuun.


Tilasin aiemmin netistä sukkakirjan, joka ei oo kuitenkaan vielä tullu mutta pitäähän sitä nyt varautua, eikö vain? Ja enhän millään ois voinu ostaa vain kahta koska sitten kolmas olis jäänyt sinne kauppaan Aivan Yksin, enhän? (Ei puhuta nyt siitä miten todennäköisesti titityyn kaupan takahuoneessa on näitä vaikka hurumykket lisää.) Oon muuten asunu tuota titityyn kauppaa melkein vastapäätä ennen, ehkä parempi tosiaan että Ennen enkä Nyt. On meinaan ihan mahottoman ihana puoti.


Ja yhden Vivaldin kaappasin myös matkaan. Tästä tuli erään huivin helma, mutta ihastuin lankaan ikihyvikseni ja vähän tuntuu että kun on huivihetki, -kausi, -mania menossa ni tätä lisää!

Nyt tää vois puristaa erään koeneulottavan huivin loppuun. Ei ois enää ko .. miljoona silmukkaa! Mutta, niitä ei tarttee päätellä ihan perinteisesti, sitä innolla ja jännityksellä odottaen.

7 kommenttia:

 1. Onneks mä en asu kans Titityyn lähelläkään :D.

  Ihanat oranssit lapaset, melkeen syötävän herkulliset.

  VastaaPoista
 2. Onpa nätit lapaset :)

  VastaaPoista
 3. Kivat lapaset.
  Ja herkkuja lankoja :)

  VastaaPoista
 4. Hauskat lapaset ja ihana vaihtopaketti. :o)

  VastaaPoista
 5. Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Paljastin itseni jo Ravelryssä, mutta huikkaanpa tännekin (huik) terve, vaihtopari :)

  VastaaPoista
 7. Aivan uskomattoman söpöt lapaset! Ihana lanka, tosi kiva pinta.

  VastaaPoista