lauantai 22. elokuuta 2009

hilirimpsis

Hips.
Oon miettiny että mikä tässä oikein on risonu, blogaamisessa. Taisin keksiä sen nyt samantien ku parin kuun tauon jälkeen tähän puuhaan rupesin. Blogger.
Ei muista koskaan että ei, en kirjota sillä fontilla jonka tää mulle oletuksena tunkee Joka Väliin. Ei, en taho niitä kuvia jättimäisinä vaan, ihan niinku äsken pistin rastin ruutuun, tahon ne keskikokosina. Ja kyllä, tahon sen tekstin keskitettynä Ihan Koko Tekstin Ajan.
Jos tää ei ois tämmöstä tappelua joka kerta niin kuka ties, ehkä näitä kertoja ois enemmänki.

Mutta joo. Oon neulonu kyllä. Osallistuin semmoseen tempaukseen että neuloppas tyttö 52 paria sukkia kesäkuun alusta ens toukokuun loppuun. Noh, oon neulonu Ravelryn mukaan nyt jo n. 12 paria, sieltä puuttuu vielä lahjasukkiakin noin viidet. Eli hyvältä näyttää :)


Nää tein äitille kotisukiks. Nallea, oli ihana tehä äitille jotain. Tosin jotain isompaakin on kaapissa, jotain joka oottaa nappeja ja kuljetusta.

Näistä piti tulla itelle, mutta tuli liian isot. Tykkään silti. Sininen on Maijaa, valkonen Nallea. Langanpään saa ignorata :p

En ees muista oonko kertonu, mut mulla on tämmönen. Louët S10, rakkaus. Tykkään ihan mahottomasti. En vaan tahtois kerrata mitään, pidän tommosesta ykssäikeisestä.

Osallistuin Ravelryssä vaihtoon, ja hyvä että osallistuinki. Parikseni paljastui Maumaude, jota oon salaisesti toivonu parikseni jo piiiiitkän tovin. Näin se onni potkii, iso paketti nimittäin oli täynnänsä Herkkuja!

Kehruusilkkiä. Värit näyttäis tällä näytöllä olevan aika kohallaan, toivottavasti sielläkin :) Oioioi, en raaski kehrätä tuota kyllä ihan hetkeen. Alla on luomuvillaa, samaan tarkoitukseen :)

Laalaakissalankaa! Ne vähän ujostelee, ihmekös tuo kun Saksanmaalta asti matkattuaan saivat miun reissujen takia oottaa laatikossa ainaki viikon, ja kun vihdoin näkivät taas päivänvaloa niin samassa kuuluu kiljahduksia, joku alkaa hyppimään ja heittelemään innoissaan ihania paketteja joihin jokainen heistä oli paketoitu. Toivottavasti raasut ei saanu traumoja, on niitä tosin lepytelty ja silitelty että toipusivat ja alkasivat puhua suomea :) Mau oli laittanu mukaan vinkkejä mitä heistä keksis, ja kyllä osa ainaki toteutuu, lupaan :)

Omnomnom. Laukkuja. Niitä ei voi koskaan olla liikaa, ei tämmösissä kuoseissa ainakaan! Tuo isoin on ISO, oottaa seuraavaa reissua, sinne mahtuu paljon tuliaislank.. matkatavaroita.

Paketissa oli myös mallineulelehtinen, josta tykkään kovasti. Oon huono neulomaan suoraan ohjeista, ja tästä saa kyllä inspiraatiota pitkäänki. Hyvältä tuoksuvaa käsivoidetta, joita ei myöskään oo koskaan liikaa ja herkkulevitettä leivälle, joka odottaa poikaystävää saapuvaksi kotiinsa, tuota maistetaan herkkuhetkenä :)

Mau, kiitos vielä ihan miljoonasti, tää oli enemmän ku oisin uskaltanu toivoakaan! <3

Tällä hetkellä mulla on puikoilla krhm.. Kolme villatakkia joita tahtosin tehä kaikkia yhtä aikaa. Yks itelle, yks ystävälle joka ei neulo, ja yks PepSunille. Sitten on sukat Norosta Katiijalle. Hyrna sekunda-satakielestä (tosi sekundaa joo, yhessä vyyhissä oli yksi solmu..). Taluttimelle oon tekemässä sukkia, monet on valmiinakin jo, mutta teen vielä ainakin yhet. Tulee sitten sopivan iso paketti syksyn alkuun :) Oon neulonu koko vuonna itelleni muutaman myssyn ja parit sukat, tuntuu hyvältä tehä muille.

Jospa tää tästä.

5 kommenttia:

  1. Pelkäsin kovasti että ei oliskaan osunut mieleisiä lankoja... Mahdoitko huomata heitellessäsi keriä, että jossain oli muutama silmukkamerkki? Ne näyttää 5-vuotiaan aikaansaannoksilta mut ihan ite tein! (En oo kovin hyvä askartelemaan...)

    VastaaPoista
  2. Ihana paketti <3

    VastaaPoista
  3. mau, huomasin ja ne on jo käytössä! ihania! ei ainakaan huku kun ei oo pienimpiä mahollisia :)
    ne on Hienoja! otan kyllä kuvan vielä ihan niistä itsestään, tuosta sessiosta nyt kun jäivät :)

    VastaaPoista
  4. Voi EIII kuvia, kaikki nauraa mulle ja mun puuhelmille! :-D

    Mä luulen etten koskaan opi askartelemaan hienoja merkkejä niinku muut.

    VastaaPoista
  5. Vau, mikä paketti!
    Oli varmasti mieluisa yllätys :)
    Niin ja kiitti kun linkkasit kivoihin blogeihin. Saan taas lisää seurattavaa ;) .

    VastaaPoista