keskiviikko 7. lokakuuta 2009

ilokakuu

edit-täti: kreditit räsymattosukkaidesta milliinille! hältä siis vein idean näistä sukista :)

Lokakuu on alkanu täällä varsin onnellisissa tunnelmissa, ens kuussa tämä jo kolmen kuukauden vailla virallista osoitetta elely vaihtuu muun muassa erkkeriin, lautalattioihin, ruokailutilaan ja avaraan, kauniiseen eteiseen joka kutsuu lankalipastoa.

Nii, saatiin koti. Enkä malttais oottaa.

Koska aikaa nyt jotenkin pitää kuitenkin kuluttaa, ja mie en voi sitä pakkaamiseen kanavoida (tavarat on nököttäny pakattuna ja varastoituna kesäkuun lopusta lähtien), oon neulonu .. sukkia. Joo joo, saatte kyllästyä mutta eihän sille mitään voi jos tahtoo neuloo kantapäitä! Enkä oo ees esitelly kaikkia, näidenki kuvaamisen jälkeen vastaan tuli pari paria jotka unohtu kyydistä. Liekö ollu tuuli vai märkä maa miks en lähteny kuvauskierrokselle uudestaan vaan jäin sisälle villasukat jalassa hörppimään teetä..

Mutta, asiaan!
(melkein kaikki linkit vie Ravelryyn. Sori, oon laiska)
Lankana puna-violetti-oranssia ja musta-harmaa-valkosta fabelia aina 1 kerros / kerä
puikot 2,5mm

Törmäsin tämmösiin sukkiin jo hyvä aika sitten jossain blogissa (anteeks ihan mahottomasti mutta en löytäny enää mikä oli kyseessä, saa hihkua jos tunnistaa, pistän kreditit kyllä!)
Ihan pirun addiktoivaa touhua, ainut vaan että kerät meni välillä solmuun. Alotin nuo mustikkaiset jo Lahessa, mutta ne hautautu, just langan sekoilun takia. Puolukat tein sit parissa kolmessa päivässä.
Samaa tarinaa, mutta langat oli sini-turkoosi-violetista ja ruskeepainotteisesta kerästä.Nää on Nancy Bushin syyskuun mysteerisukat.
mjoo, tykkään.. oisin voinu neuloa vähän pienemmillä puikoilla ni tykkäisin varmaan enempi. Eiköhän näille käyttöä tai koti löydy kuitenki.Nää muuttaa Katiijalle. Kuhan pääsevät postiin asti..
Lanka on Noron sukkista ja malli Knittyn Baudelaire. Tykkäsin tehä. Nuo ei juurkaan jousta, mutta värit tulee nätisti esiin. Eikä miusta tuo kuviokaan huku liikaa. Ootetaan vielä virallista tuomiota sit Katiijalta :p

 

Pojalle neuloin Floran Karismasta. Pitäis keksiä joku ratkasu ettei korvat vaan palelis. Tai tehä uus pipo.
En osaa tehä myssyjä päähän jossa ei oo rastoja :/

Vielä ois yks villatakki blogattavana. Se ansaitsee oman postauksena. Mukana tulee sit juttua huivista joka muutti takin kanssa äidin luokse. Niistä ehkä ens kerralla. Kuvia voi (ja kannattaa) kyllä jo kytätä täällä.

5 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana termi! Ilokakuu. Se on ihan totta. Minun syysalakulo vaihtuu ilokakuussa jo harmoniaan ja nautintoon ympäröivästä kauneudesta.

  Oi mitä kuvia! Mikä ihana punainen paholainen.

  Oi mitä sukkia!

  Oi mitä lankoja!

  Oi mitä ideoita!

  Ja oi minkä kuuloinen KOTI! Onnea!

  VastaaPoista
 2. Eihän sinun kauniisiin sukkiin voi kyllästyä.:) Nämäkin ovat niin kauniita.:)

  VastaaPoista
 3. Nättejä sukkia kaikki!

  VastaaPoista
 4. Hih, tunnistan mun ideaksi noi Fabelisukat! Hienoja sukkia muutkin. En mäkään malta oottaa että nään sen sun uuden kodin, tai ees jotakin siitä...

  VastaaPoista