keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kuusijalkaisen valopään karkureissu


Hii, oon aika ylpee pienestä metsästyseläin-Frankistäni! Eilen aamulla huomasin notta Joseph oli tiputtanu torakkaboksin kirjahyllyn päältä lattialle, kansi alaspäin ja auki. Torakoista 3/4 oli enää kotona. 

Noh, zoomailin sit otsalampulla nurkat ja ei, ei löytyny. Illalla jopa imuroin.

Kuvassa vanha boksi.

Aamusella maukut oli pitäny piririekkua ja tohinassa oli pistetty vinyylejä matalaks, sit ne toimitti jotain tietokonepöydän alla olleissa pahvilaatikoissa, mutta kun Frank alko mäkättää ja läpsiä matkalaukkujen väliä, tunsin jo pienen ilonpilkahduksen rinnassani ja siellähän se torakkapylly olikin!
Pari jalkaa oli kokenut jotain damagea, mutta näillä mennään ja tuolla se nyt ilosena mennä porskuttaa!

4 kommenttia:

 1. miks sulla torakoita? lemmikkeinä?

  VastaaPoista
 2. Joo, ne on jänniä kateltavia eivätkä vaadi juur mitään. Vielä ku karkuri luo pari kertaa kuorensa ni sit on kaikki täyskasvusia.

  VastaaPoista
 3. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 4. Exotic pets, I'll say.

  VastaaPoista