sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kirjoneulekärpänen

Huomaan neulovani kirjoneuleisia asioita kausittain. Nyt kärpänen tais purasta tuossa keväällä ja alotin Metsäpirttisukat Sukupolvien silmukat-kirjasta. 


Metsäpirtti-sukat
2,25mm, lankana Drops Fabel

Langaks valikoitui Fabel-keriä ja sukkia neuloin yhtäaikaa, aina kirjoneuleraidan kerrallaan. Hieman taisin muuttaa värejä, ja pituuttakin ois ohjeen mukaan tullut vielä yksi kirjoneuleraita. Sain kuvat sukista nyt viikonloppuna, kun olimme tovereiden kanssa kehräämässä Mäntyharjun keskiaikatapahtumassa. Tapahtumanjärjestäjillä oli lainata tanhukenkiä ja tepastelin ylpeänä päivän ajan ihanissa kengissä. 
Tour de Sockia varten piti myös verrytellä kirjoneuletta ja malliks valikoitui Water for the elephants. Sukkaprojekteja selattuani päätin tehdä ylimmän kuvion kontrastivärillä. Tykkään näistä, värit on passelit ja sukista tuli yllättävänkin raikkaat. 


Vois luulla, että Tourin välipäivinä tekis mieli neuloa jotain muuta kun sukkia, mutta niin vaan viikonlopun aikana alotin kahdet ja jatkoin yksiä eteenpäin. Onneks seuraavan etapin sukat on jo luvattu eteenpäin, eihän nää kaikki ees mahtuis omiin laatikoihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti