maanantai 23. lokakuuta 2006

lankaostelmat

tänään ei toiminu netti melkein koko päivänä eli en päässy aamulla postaamaan niinku olin suunnitellu.
toisaalta, nukuin melko isosti pommiin että en ois sen puoleenkaan päässy.
mutta nyt sitten.

en laittanu vielä noista matkalangoista kuvia edes livejournaliin niin aattelin laittaa tänne. ehkä ne
enempi kuuluu tänne. jos osaisin pitää sen livejournalin pystyssä ilman mitään neulomiseen liittyvää asiaa :)

elikkäs.
mulle oli viime viikolla jo tulossa paketti, jonka siis syysloman takia pääsin hakemaan vasta tänään, ja jännäsin kyllä loppuviikon että oisko se sny:ltä.. ja olihan se! ensinnäkin taas niin kaunis paketti, ja sisältöä en ois osa
nnu arvata kyllä pitkään aikaan.

paketissa oli vogueknittingin
knit.1 lehti, jota en oo vielä malttanu avata kun vaan että luin pääkirjotuksen, tahon paneutua siihen oikein kunnolla, en oo koskaan ees nähny tuota lehteä, unelmoinu vaan vogueknittingistä. asun kaiten liika pienessä kaupungissa taas.

sitten, neljä 25g:n vyyhtiä rowanin lankaa. niin nättiä että :) tuokin saa huutaa pitkään ennen kun raaskin avata vyyhdiltä.

Helene Schjerfbeckin kortti ja suklaatia, jonk
a oon malttanu säästää ja jota oon varjellu yheltä toiseltakin suulta joka sen mielellään söis.

Kiitos SNY taas kerran!


Sitten niitä lanka-asioita joita oon ite hankkinu.
Viime viikolla perjantaina käytiin kultani kanssa Anttilassa kun siellä oli keskusvaraston tyhjennys ja Juliaa edullisesti. Ostin mustaa kullan tulevaan myssyyn, armeijan vihreätä ja sitä ihanaa keltasta, sekä nelisen kerää oranssia säärystimiin.
Aloin neuloa junassa sitten niitä säärystimiä ja lopulta ne sitten tulikin valmiiks, mutta kun olin jo pyytäny että äiti ostais mulle lisää sitä oranssia lankaa Lahteen oottamaan, niin tein samasta langasta vyöntapaisen ja myssyn. Tuossa kuvassa on nyt ne säärystimet ja hame jonka tein ku vihdoin oli ompelukone käytössä. Äidin luo jäi vähän kankaita oottamaan että meen sinne takas ja teen niistäki hameet.

Menin siis lauantaina Hämeenlinnaan ystävän luokse ja mentiin käymään Kätevä -messuilla. Sieltä ite messuilta ei löytyny mitään mikä ois tarttunu mukaan, mutta sieltä sai lapun, jolla sai 10% alennuksen Wetterhoffilta. Mentiin siis sinne, enkä voinu vastustaa niiden lankojen huutoa.
3 kerää Mayflower -puuvillalankaa josta ois tarkotus kehkeytyä pieni villatakki eräälle pienelle pojalle.
Tuota sinistä Hjerteä mulla on jo yks kerä ostettuna Kouvolasta, mutta nyt saan niistä siis tehtyä sukat kun en tiedä yhtään miten riittoisaa tuo lanka on.
Ja tuo Natura oli aivan käsittämättömän ihanaa <3
Siinä on alpakkaakin muistaakseni 30% ja se oli niin kaunista etten varmaan raaski käyttää sitä.

Hämeenlinnasta menin suoraan Lahteen äidin luokse siis. Kävin Heinissä joka päivä kun
kaupunkiin eksyin. Nuo Sisut ja Lanettit on sieltä alelaarista, josta oisin kyllä tahtonu löytää enempi Lanettia. Niistä ois tarkotus tehä jonkunlainen slipoveri. Ei oo mitään ohjetta vielä katottunakaan, eikä kaikkia lankojakaan. Raitainen siitä ainakin tulee, sen oon jo päättäny.
Nuo Retut löyty Femmatorilta ja tahto mukaan. Ois siellä ollu enempiki mutta en raaskinu ostaa. Eikä oo oikein tarvettakaan. Jos noista sais joululahjasukat jollekin tehtyä.
Tuo Kitten Mohair vähän myöhästy kuvauksista, tai kameramies oikeestaan oli myöhässä. Osa Kittenistä ja kaks sen kokonaista kaveria on jo Fifinä, jonka jonkun vaan pitäis pingottaa. Se miun Hämeenlinnalainen kaverini jolle tein mustan Fifin synttärilahjaks, oli käyny isoäitinsä luona ja sitten soitti miulle että tekisinkö sille isoäidillekin Fifin kun oli niin ihastunu. Teinhän mie. Ihan mukava sekin on aina välillä tehä.
Jos seuraava huivi ois Kiri niistä Tallinnan langoista.. Pitänee vaan kerätä rohkeutta siihen urakkaan vielä hetken aikaa.

Muttah, nyt kai poika tahtonee jo takas koneelle ja voisin mennä alottelee seuraavaa juttua joka jo vähän potkituttaa.
Siitä Fifistä kuvaa sitten kun joku sen ekaks pingottaa.

1 kommentti:

  1. Heh, kiva nähä nuo säärystimet valmiin, kun pääsinkin tekovaihtetta junassa seuraamaan.

    *tiina

    (miullakin on nykyään uutuuttaan kiiltavä blogi)

    VastaaPoista