torstai 26. lokakuuta 2006

lintsauspäivä

Södera on vaiheessa menossa. Tuntuu ku oisin missannu muutaman mallikerroksen sieltä ja toisen täältä ku kohta ois jo muka päättely ohjeen mukaan :x No, kattoo nyt. Nätit niistä ainakin tulee!


Toissapäivänä oli tullu postista ilmotus että ois taas haaettavissa suurikokoinen kirje tai paketti. Enkä tienny yhtään keneltä se olis voinu olla. Koko päivä meni ihan tulessa koulussa ku mietin et kukakohan miulle on jotain lähettäny.

No, lähin sitten aiemmin koulustaki ku tein taas lakkaseosta ja päätä alko koskemaan niin mahottomasti etten vaan siis voinu olla siellä. Ja ku ois ollu joku tutorjuttu ens viikoks kun on avoimet ovet niin en lähteny niitten kanssa sitten kiertämään ku pelotti että oisin pökränny sinne.
Menin apteekin kautta postiin ku ei meillä oo edes särkylääkettä kotona enää.

Se täti siellä postissa ihmetteli ko se postisetä joka kävi täällä, niin oli laittanu siihen että se on noudettavissa vasta tänään eikä huomenna niinku sen ois pitäny olla. No, oli se siellä ja se täti heilutteli sitä että jopas on nätti paketi ja varmasti kiva saaha tämmösiä. Hymyilin että no joo on ja ku en yhtään tiedä keltä se on :) Mut sitten varmaan ihan ääneen asti yllätyin että se on miun tädiltä!

Ootin ihan että pääsen kotia ja vaihettuu mukavempaa päälle ja otettuu niitä särkylääkkeitä ja avata sen paketin!
En sit oikein tajunnu ensin että miten se avataan, niin vahingossa revin vaikka ei ois tarvinnu. Ei se kuitenkaan rikki asti menny. Siellä oli tuommoset töppöset, lapaset ja keraaminen enkelikoru. Vaikka en enkeleistä niin välitäkään niin tuo on kyllä aivan ihana <3>oissa töppösissä ja lapasissa.

Tänään en menny kouluun. Nousin vasta sängystäki.
Sataa vettä niin voisin nukkuu
maailman tappiin asti.
Mut voisin vaikka tavastani poiketen keittää aamukahvit ja vähän siivota tuota makkaria.
Sitten pitää lähtee kaupunkiin jossain vaiheessa hoitelee asioita ja
mennä töihin.

En tajuu sekkaakaan miten tää järjestää noi kuvat koko ajan ihan hassusti, mut en jaksa enää tapella. Antaapi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti