torstai 25. tammikuuta 2007

mietintätauko

kuvia ei tuu, kamera on huspois.

menin kävellen kouluun ja melkein ratkasin jo kahen neuleen ongelman. miten neulon ihanan raitaisen sliparin jonka ohjeen mukaseen tekemiseen tartteis 10mm pyöröt, eikä mulla oo. se on siinä ohjeessa tehty kaksinkertasella. no hei! 5mm pyöröt on ja teen siis yksinkertasella langalla :O enkä oo tuotakaan toteutusta miettiny ku maanantaista asti. pöh.
sitten tuo äitin kirjoneulepuseron ratkasu on vielä mietinnän alla. en osaa enkä taho enää tehä kirjoneuletta, ainakaan tasona, joten kirjailenko nuo kuviot vaan jälkipistoilla vai puranko koko homman (tehty rintaan saakka) ja alotan puserona, jolloin ei oo sillonkaan takuita miten kirjoneule onnistuu.
mietitään, mietitään.

valmistumassa Onnille peitto, raapima-alusta, on vaan niin pöhköä neuloa oikeeta tasona, että pakko saaha vaihtelua. ei sitä ois enää ku jotain kymmenen kerrosta jälellä.
alotin toisen kämmekkään pariks jouluna valmistuneelle, mutta se on vaan semmosta tekemistä kun ei muu maita. koko ajan pitää katella taulukoita niin blah.

kamera on nyt tosiaan poissa, eikä miulla oo omaa edes puhelimessa. saan kävellä monta aamua kouluun mieli ratkasta miten tuotan tänne kuvia ilman kameraa. toisaalta, lehmän (=pyörän) lukko on kai nyt jäätyny niin hyvin kiinni että reippailua on luvassa.
webbikamera miulla on, mutta laatu on sitten vielä sitä kameranlaatuaki huonompaa.

villatakki on ollu tykätty, pidetty ja kehuttu :>

2 kommenttia:

  1. kannattaa ensin kokeilla mikä puikkokoko on paras. minä en ihan tuplaa puikon kokoa jos neulon kaksinkertaisella. riippuu kyllä varmaan langasta ja käsialasta.
    suloinen tuo onni! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti kamera/kuvaongelmasi ratkeaa onnellisesti! Ja lehmän lukkosi aukeaa, alkaahan kohta jo kevät häämöttämään!

    VastaaPoista