tiistai 16. tammikuuta 2007

Onni

Meille kuuluu ihanaa.
Pääsyy tähän löytyy postauksen lopusta, mutta ensin näytän mitä täällä on arkarreltu.
Meillä on pitkään ollu ylimääräsenä semmonen puinen noin metrin pitunen teline. Se ei oikein vielä ollu kotoutunu tänne, miun entisessä kodissa se löys paikkansa samantien. No, nyt se sitten on ihan tarpeellinen kun poika kieritti sen ympärille oikein tiiviisti juuttinarua, että se kestää terävemmätkin kynnet.. ;>

Ja mie virkkasin samasta narusta tuommoset paikan, mutta se ei oo ainakaan vielä ollu yhtään suosittu. Vähän sitä ollaan haisteltu ja kateltu mut ei siinä vielä olla uskallettu käyä ihan kokonaan.
Hiiri siitä tuntuu tykkäävän, se tosin menetti eilen leikeissä korvansa että ihan ymmärrettävää että tahtoo vaan loikoo ja parannella.
Noniin. Tarkkasilmäset, tai ne jotka kurkki alempia kuvia, varmaan jo huomas että meillä on kissa.
Onni on poika, suunnilleen kolmevuotias ja tuli meille lauantaina 13. päivä löytöeläintarhalta.
Onni on ihana. Se on ihan älyttömän hellyydenkipeä ja kun alkaa
rapsuttamaan niin ei sais lopettaa.
Eilenkin katottiin kahestaan tohtorit ja jeopardyt ja niittenkin jälkeen vielä jotain kahestaan sohvalla.

En siis oo oikein neulonu. Tai no alotin yhtää kolmiohuivia perjantaina, ja on se tuossa pöydällä, mutta ei se oikein oo edenny.. Mistähän johtuis..
Alotin kans tekemään semmosta vilttiä/peittoa, ohje kirjasta Neuleita kullannupulle. Kellekähän se tulis..
No kun haettiin Onni niin oli vaan tuo kantokoppa mukana, ei tullu otettua mitään vilttiä mukaan, niin ens kerran kun mennään jonneki niin on vähän kodin tuoksua sitten mukana.
Onnilla ei ollu nimeä vielä kun se haettiin niin saatiin keksiä.
Ja jos jollain on nurkissa ylimääräsenä kissalle sopivaa fleksiä tai valjaita niin olisin kiinnostunut ostamaan. Aika hintavia kaupassa, kävin eilen kattoo.

Mutta nyt mie jatkan sairastamista ja neulomista ja alotan jonkun elokuvan vaikka. Ei kun niin, koneellahan on jotain 20 jaksoa Simpsoneita :>
Onnista kuulette varmasti vielä lisää :>

6 kommenttia:

 1. Oho Onni! Mun piti galleriassa kommentoida, että kisunne näyttää ihan kaverini kissalta, Onnilta. :D

  Onnea Onnille uuteen kotiin!<3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, jälleen orpo kissa löysi itselleen kodin.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanaa! On se niin söpö. Voi kunpa minäkin saisin kissan joskus... :)

  VastaaPoista
 4. Kissaihmisenä on ihanaa!! Meillä olis Karhulle ostetut valjaat, joilla ei ole käyttöä ja ne on sille vähän isotkin. Joten jos Onnilla on kokoa tarpeeksi ja kelpuutatte ne, niin saapi tulla hakemaan. Niihin kuuluu sellanen lyhyt hihna. Voin laittaa niistä vaikka nettiin kuvan jos olet kiinnostunut.

  VastaaPoista
 5. Oi ihana Onni on käynyt kaikilla teillä kun olette löytäneet toisenne!

  Kissa on luontainen käsityöläinen, onhan sillä jo tassuissaan valmiiksi kymmenen pientä virkkuukoukkua. Etenkin hahtuva on ainakin meidän mirkkujen suuressa suosiossa, siitä voi tikutella vaikka mitä! :)

  VastaaPoista
 6. Oooh, what a lovely cat! Oh and btw...I saw in another blog another cat with the same name. It was black and white, but its name was Onni too.

  VastaaPoista