keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Täplis

Nyt se ois valmis :> Ompelin äsken hihat ja napit kiinni. Napit on muistaakseni kissatalon jostain takista, oisin ehkä halunnu puiset, mutta saahan ne vaihettua jos siltä alkaa tuntua.
Tykkään kovasti, ja vaikka onki aika paksu niin uskosin että sykyllä tulee paljonki käyttöä :>



Hihansuissa ei oo tuota helman kuviota, vaan tein saman resorin kun aiemmissa Regia Cottonin sukissa. Tuo lanka kun on tuommosta niin en ees kokeillu 1 o, 1 n -resoria. Muutenkin tuo tuntuu paljon mukavammalta.

Hihi, :> jotain valmista ja heti blogattu, onkohan miulla kuumetta..



Tipla- takki
Lanka: Ulricks Bomuline
54% puuvilla, 23% akryylia ja 23% pellavaa.
Tuo pellava tuli aika yllätyksenä, mutta vähän aikaa googleiltua tulin siihen tulokseen että sitä se on. Kiva :> Sen kaiten pitäis ainaki vähän kestää paremmin.. Ainakin muistelen kuulleeni niin.


Käytiin eilen äidin kanssa vähän kaupungilla. Ekaks kävin yksin lankakaupassa, sitten nähtiin nappikaupassa, mentiin kangaskauppaan ja askartelukauppaan :> Ostin Eurokankaasta tuommosta kukkakangasta palasen. Aika ison palasen, en oo vaan mittaillu. Makso euron. Ja noita pitsejä ostin kun tahtosin ehkä vähän tunata jotain paitoja vaikka.


Ja sieltä lankakaupasta ostin tuommosia <3 En tiä jos onnistuisin vaihtamaan nuo punertavat vielä valkosiks, tahtosin ehkä mieluummin palmikoita kun raitoja.


Mutta tänään en vielä lähe kyselemään mitään, nähtävästi pikkulauantai ja muutama kaveri kutsuu, pitkästä aikaa.
Ens viikolla jo Joensuuhun.. Mitähän kaikkia ohjeita sinne pitäis kuukaudeks ottaa mukaan. Kaikki puikot ainakin pääsee vähän reissun päälle mukaan.

4 kommenttia:

 1. kits
  ni miustaki :>

  VastaaPoista
 2. Totta turiset, että tämä on aika samanlainen minun versiooni nähden! Väri ja kaikki!

  (Luulin muuten jo kerran kommentoineeni tähän jotain, mutta eipä näy kommenttia, olen varmaan uneksinut. Mutta jos se onkin jossain muussa postauksessa, sori tuplakommentointi.)

  VastaaPoista
 3. Pretty work! Keep it up.

  VastaaPoista