keskiviikko 7. toukokuuta 2008

sukkeja sukkeja!

S#nyni lähetti pakettia jo piiitkä aika sitten, ja paketin sisällöstä on jo tahkottu valmista. Lanka on ihanaa, ja vaikka siitä ei sormenpäänlämmittimiä tullutkin, hemmottelua silti <3>


Raitainen kesämyssy
Lanka Teeteen Poppari, vihreetä, beigeä ja suklaanruskeeta yhteensä n. 130g
puikot 3,75mm bambut
koko on semmonen et miun tukka just mahtuu.

Popparin kanssa samalla kertaa miun kotiin muutti Kooala <3 Ihana! Ja se syö sukkia! Tässä kämpässä! Onneks mie oon piilottanu suurimman osan sukista samaan paikkaan (enkä silti osannu kuvata kaikkia uusia kerralla..). Toisaalta, sit jos se löytää yhet niin se löytää kaikki.. Ideaa pitää jalostaa.
Kooala oli syöny viheriän chibin joka on tullu kyllä tarpeeseen, ja minipätkiksiä <3
Herkkuja on säästelty, kunttelit oottaa syksympää <3 Tosin täällä on nytkin ihanan syksy välillä.

Niin tuossa kuvassa on sukkakin. Niistä toinen ootti paria viimestä kerrosta .. neljä kuukautta. Khyllä. Mutta nyt ne on valmiit. Lanka on Snugglyä, äiti valihti sillon Porvoon Lankatalosta ja sano tahtovaan siitä sukat.

Ja tämmösiä on nyt kesken. Oon ihan koukussa Fabeliin. Haen aina kaks tai kolme kerää seuraavaa väriä ja viuhon yhet aivottomat. Tykkään Ihan Hulluna. Ja kun se on melko edukastakin. Ja nuo värit, huhhuh. Miulla on nyt siis kohta oranssit kerän sukat, lakut puolisäärisukat, lakut minisukat on kesken kans ja sitten ne viheriät polvarit. Eikä riitä!
Vihertävä alempi kaveri on Waving Lacea Favosockseista. Toinen on valmis, toinen kantapäässä. En oikein tiiä tykkäänkö mallista ja langasta mut on tuossa nättiäkin kohtia :)
Olin mukana salaisessa sukkavaihdossakin, ja sain ihQt blingbling-sukat. Jotka pääs käyttöön Heti. Pidin valehtelematta neljä päivää putkeen näitä <3

Niissä on helmiä <3 Ekat miun sukat joissa on. Kiitos oikein paljon tekijälle <3

Ja anteeks miun myöhäisyyteni ja hiljaisuuteni, mulla on ollu taas (vaihteeks) blogiähky. Ircciä ja raverlyä neiti jaksaa, mut blogilistaa ja omaansa ei taho päivittää. Jospa se tästä, tai sit saatte tottua et kerran kuussa korkeintaan tulee ja rätinällä :) Nytkin tuolla on vielä muutamat sukat ja pari alkua esittelemättä.

Selittelyjähän löytyy aina..

Miun kotiin on myös muuttanut yksi kerä Zitronin Trekkingin pro naturaa joka on tällä hetkellä hieman ujo mutta hervottoman kovaääninen kaveri. Se tahtoo itestään maailman kauneimmat pitsisukat. Ideoita otetaan vastaan.

3 kommenttia:

 1. Blingbling-sukat kicks ass!
  Ihana myssy kivassa päässä.

  moi.

  VastaaPoista
 2. Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

  Kyselylomakkeeseen


  Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

  VastaaPoista
 3. Iiiihana pipa!
  Mieki oon halunnu kokeilla tota popparia. Ohan sillä jo mahottoman vänkä nimikin

  VastaaPoista