maanantai 19. toukokuuta 2008

s#ny:n loppu

Heräsin tänään harvinaisen aikasin kun postisetä soitteli kelloa. Ensimmäinen ajatus oli että s#nyn viimenen paketti! Ja että en lähe hakee sitä postista. En kuitenkaan kerenny avaamaan jokaista lukkoa ovessani enneku postisetä oli jo runnonnu paketin luukusta. Se ajatteli kai myös että pakettia ei enää postiin vietäis..
Onneks mikään ei menny särki, sen verran ihania juttuja paketissa oli <3


Paketti tuoksu ihanalta ja arvasin että ekana sieltä iskee suitsukkeita, mutta pussukassa oli myös puinen suitsuketeline. Sitten oli reilun kaupan tummaa suklaata, uus tuttavuus mulle tuo suklaa, ruusupuiset sukkapuikot kokoa 2,5mm ja VillaMokan lankaa joka oli huutanut miuta. Langan nimi on Nuuskamuikkunen ja siitä tulee miun omallein jotain lämmintä <3


Tässä tulee Sock Knitters Pentathlonin sukka numero kaksi, Berlin Muster. Tuon mallikuvion kanssa oli vähän liikaakin ongelmia, kattelin varmaan kuudesta eri ohjeesta ja jokaisessa oli jotain eroa. Lopulta sain piirrettyä kaavion niin, että se miellyttää ainakin miuta. Ei oo välttämättä ihan Oikein, mut mitäpä siitä.

Tuo lanka on ite värjättyä ja sitä pitää ehkä tehä vähän lisää. Toisaalta tahtosin värjätä että saisin sen yksinäisen kerän jämän pois, toisaalta tahtosin että tuo riittää koska väreistä ei tulis kuitenkaan samanmoisia (oikeesti tuo on paljon tummempaa) ja kun viime värjäilyt meni vähän penkin alle..

Nyt vielä (ainakin) yks suklaamuffinssi ja VillaMokan hypistelyä <3>

1 kommentti:

  1. ihana paketti ja toi sukka on kaunis! <3

    VastaaPoista