lauantai 21. helmikuuta 2009

ohhoh

On varmasti ihanaa Päättää Keskustelu neljään omaan kommenttiin, jotka jokainen esittää jos ei nyt kysymyksiä niin ihmetyksiä joita on jäänyt kummastelemaan.
Tai no, onhan se jos ei voi myöntää että ei asia meekään niinku ite tahtoo vaikka kuinka neuvottas. Toki jos ne on nuorempia jotka neuvoo..
Joo. Taian alkaa kattoo äitin kans elokuvaa, syyä yhen laskiaspullan ja neuloa sukan loppuun. Voisinpa vähän irkatakin samalla. Myös niiden itteeni vanhempien kanssa. Ku se ikä merkkaa niin paljon. Osaankohan ees irkata ku oon käyttäny nettiä ja irkkiä vähemmän aikaa ku jotkut. Iiks. Varmaan suunnitellaan jotain hyökkäystä taas. Ei hyvää päivää.

Nyt kaikki "lainaamaan" toisilta kuvia ja mitäpä niitä nyt turhaan alkaa linkittää oikein kun paljon helpommallaki pääsee!

9 kommenttia:

 1. Mua jäi vähän harmittelemaan, että olen ollut kiireinen, enkä päässyt mukaan tähän koulukiusaamiseen verrattuun dissaamiseen. ;) Mielenkiinnolla olen "keskustelua" seurannut.

  VastaaPoista
 2. Mä en voi sietää tollaista luokittelua. Ja lisäksi olin lukevinani sieltä rivien välistä myös jotain tyyliin "korkeastikoulutettujen ihmisten kanssa naureskeltiin tälle jutulle". Mun mielestä vielä törkeämpää luokittelua kuin iän perusteella.

  VastaaPoista
 3. Niin tuolla kyseisellä "nuorten vihaisten naisten" irkkikanavallahan ei ole lainkaan akateemisia ihmisiä ;)

  VastaaPoista
 4. Laura, jos nyt tarkotat että mie oon noin sanonu, niin ite luin sieltä riveiltä aivan suoraan että "vastapuoli" oli tehny juurikin noin. Jos ite jonkun kanssa olen naureskellut niin suurimmaks osaks keskenäni. Koulutus ei kiinnosta miuta pätkän vertaa ellei sillä tunnuta brassailevan ja dissattavan muita.

  VastaaPoista
 5. Voisittehan tekin vähän miettiä tuota käytöstänne. Minusta luette vähän liikaa niitä rivienvälejä ettekä kuuntele vastapuolen puheenvuoroja. Halusitte ärsyttää ja onnistuitte siinä. Mikä mättää?

  Olen Puikkomaisterin kanssa varsinaisesta asiasta samaa mieltä ja hänhän myönsi että oli hotlinkittämisessä väärässä.

  Tuo viittaus kiusaamisen dynamiikkaan ei ollut minusta mitenkään asiaton huomautus. Pitäiskö teidänkin myöntää oma osuutenne siinä miksi keskustelu kulki kuten kulki?

  Jos hän väheksyy mielestänne kouluttamattomuuttanne, te puolestanne väheksytte koulutusta. senhän sanoit tässä suoraankin: ei tarvitse lukea rivien välejä.

  VastaaPoista
 6. Vielä: viihdyttää ja naureskella ovat kaksi eri asiaa. Siinäkin menitte taas omaan tulkintaanne kuuntelematta. Jotkut ihmiset viihdyttävät itseään keskustelemalla asiallisesti, asiasta.

  VastaaPoista
 7. Lenzi, ei minuu tarttee teititellä :) Sulla on nyt oletettavasti asiaa muilleki ku mulle, jos #neulonnalle, niin tervetuloa.
  En vastaa kenenkään muun touhuista ku omistani.

  VastaaPoista
 8. Ja en kylläkään ole sanonu että väheksyn koulutusta, eiei. Nyt on luettu rivinvälit vähän turhan tarkkaan.
  Oma tarkotus ei oo tosiaankaan ollut ärsyttää, vaan tuoda blogaajalleen itselle esille asia, jota hän ei välttämättä ole tullut ajatelleeksi.

  En tykkää yhtään tuosta että tuut mulle paasaamaan siitä mitä ME ollaan tehty. En tiiä keitä ME on ja edelleen vastaan vaan itestäni.

  VastaaPoista
 9. hei, joo. tarkotin just että puikomaisteri on niin sanonut (tosta koulutuksesta), et sinä. sun kanssa olin aivan samaa mieltä koko asiasta. =)

  VastaaPoista