lauantai 14. helmikuuta 2009

pieniä juttuja

Järjestin #neulonnalla ystävänpäivän asustevaihdon. Ite sain tehä Iinalle jotain pientä, ja sain Liisalta jotain pientä takas :)

Kauluri ja kämmekkäät Promenade-kaulurin kuviolla. Novitan Luxus Cloudia, 100 grammaa. Lanka on oikein ihanaa, pehmoista ja oli miellyttävä neuloa. Toivottavasti ei nyppyynny.Liisalta sain kämmekkään, joita olinkin vähän toivonu. Töissä on aina ihan mahottoman kylmä sormilla, nää kädessä pystyy silti kirjottamaan tietokoneella, jei! Väri on oikein ihana, oon iteki tahtonu kokeilla tweediä jo melko pitkään. Silmukkamerkit on luonnossaki noin kauniita :)


Jäin siihen norohuivin 1o, 1n -ribbiin koukkuun ja tää on nyt kai kolmas tai neljäs semmonen huivi. Ukille. Mustaa Dropsin Safrania. Lanka oli melkosen tympeetä neulottavaa kun se halkeili koko ajan. Melkein jatkuvaan sai olla nostamassa puolikkaita silmukoita uudestaan. Kolme kerää tähän meni ja oisko pituutta joku 1,5m, toivottavasti on passeli.


Nancyn uudesta huivikirjasta malli Miralda's Triangular Shawl
ja lanka Dropsin Alpacaa. Väri ei ihan oikein toistu, tuo on sitä "haaleaa petroolia", meni noin 3,5 kerää, eli aika paljon kun ei tuolla siipienväliä oo kuin jotain 165cm.

Baudelairet (knittystä), Pepsunille. Lanka on Araucanian Rancoa. Pepsun pyys ircissä että joku hälle tämmöset neulois ja mie vapaaehtoilin. Lankaa on kiva neuloa ku nuo värit vaihtuu niin usein. Pingotin sukat nuppineuloin, siks noin terävät reunat, kyllä ne siitä käytössä tasottuu. On kuulema mieluisat, mikä on tietysti tärkeintä :)

Nyt jos keksis jotain mukavaa tälle päivälle. Oon vaan ollu ja kipeilly vähän, nii ja haaveillu. Voitte kuvitella miten paljon kiinnostaa lähtee taas maanantaina kotiin ja töihin.. No, onneks on uudet kämmekkäät töihin :)

8 kommenttia:

 1. Ihanat on, kiitos miljuunasti <3

  VastaaPoista
 2. Oo, sä olet neulonut taas kaikkea ihanaa <3

  VastaaPoista
 3. Jösses nainen, neulot ihan hulluna! Masennat mua. Katkeroidun.

  VastaaPoista
 4. Ahkerana olet taas ollut. Huivi on niiiiin ihana <3

  VastaaPoista
 5. Toi nancy-huivi on _ihana_. Tilasin taas sen kirjan, josko sen saisin..

  Ihania neuleita! oon kade!

  VastaaPoista
 6. Se huppari näyttää tutulta varmaan siksi, että sulla vaan on niin sairaan hyvä maku neuleiden suhteen? :D

  VastaaPoista
 7. mmmm.. pitsiä <3

  (heh, sanavahvistus oli "soosoo")

  VastaaPoista
 8. *kuolaa neulekuvia*

  VastaaPoista