torstai 23. marraskuuta 2006

Kirjahyllyhäirikköys

Onpas taas menny aikaa.
En oo oikein muuten ollu koneella ku nyt vaan tehny muutamaa joulumainosta.
Voin laittaa sitten kuvaa siitäkin tekemisestä kunhan tuo sny ensin loppuu :> Paljastais kenties liikaakin.
Tuommonen tuli siitä hyshyssistä. Ei se vieläkään oo valmis, mutta uskon että hän jolle tuo on tehty, ei pistäydy näillä sivuilla ja pety kun yllätys meni pilalle. Tuo pitäis nyt päätellä mahd. pian ja saada postiin ettei vaan jäis liika pieneks, mutta varmaan menee ens kuun alkuun että se postiin asti pääsee. En haluu ees tietää paljon kaikista postiin matkalla olevista jutuista tulee kustannuksia :x No, onneks on taas kohta tää kuu ohi.Mitäs sitten. Sukkia oon tehny jonkun verran parina iltana. Viime lauantaina oli luokkakaveri kylässä ja jotain neulomista piti keksiä Amelien seuraan niin alotin noista seiskaveikoista sukat kun en oikein tiiä mitä muuta niistä keksis ku en ees tykkää tuosta langasta.
Nuo on varmaan viimesimmät lankaostoksetki ja ostettu joskus viime kuussa. En oo sortunu tässä kuussa kertaakaan :>
En osaa sanoo miten pitkät noista tulee, mut kattoo sit. Tykkään ku sukissa on värit tuolleen päinvastoin, noissaki on toisessa keltaset varpaat ja kantapää ja toisessa tuommoset punertavat.


Koulussa sai viime jaksolla tuua oman kalusteen ja kunnostaa sen. Mie löysin tuon pöyän meiän pihalta joskus heinäkuussa ja se oli ihan kamalassa kunnossa. Tai no siinä oli paljon naarmuja ja maaliroiskeita eikä se oikein ollu nätti. Tummanruskee lakkapetsi siinä sillonkin oli. Harmi kun siitä alkuperäsestä ei oo kuvaa.
Tuommonen siitä sit kuitenki tuli.


Eli putsasin siitä ne edelliset petsit ja lakat pois, hioin, petsasin varmaan viis kertaa ja sit ruiskulakkasin.
Tuon kanssa oli sen verran paljon säätämistä, jouduin kattelee joka päivä kolmen viikon ajan, niin nyt se on piilotettu liinan alle.
On se miusta nätti, mut ku oon nähny sitä vähän liikaa nyt. Kyllä se sieltä vielä esilleki pääsee.Muuta en oo oikein tehny. Paitsi niin, jäin taas koukkuun Shanghaihin. Olin jo aika pitkään erossa mutta sitten koulussa jollain tauolla erehdyin...
Niin ja ne Kasperin sukat tuli valmiiks, ihan perussukat, aika tylsät. Niin ja Heinin mummon Fifi on oottanu pingotusta jo hyvinkin kuukauden päivät. Se pitää kyllä postittaa mahollisimman nopeesti.. Iiks.

Äiti kävi viime viikonloppuna Ikealla mummon ja ukin kanssa ja osti miulle 8m kangasta verhoihin ja 10 tyynyliinaa myöhempää yllätystä varten. Ja sitten, äiti vielä lupas että voi ommella ne verhot <3 Miulla ku ei oo ompelukonetta. Pojan äitillä ois, mut se on vanha kone, niin se temppuilee, enkä taho riskeerata että rikkoisin sen. Miulla on ihana äiti. Meillä on kummitushiiri. Öisin kuuluu ääni, kun hiiri söis lehtiä miun kirjahyllyssä makkarissa, mutta siitä ei oo mitään todisteita. Syytteet hylätään puutteellisen näytön vuoksi.

Nyt vielä vähän Shanghaita, sitten iltapalaa, salkkarit, mustikkajäätelöä Tri Housen seurassa. Maailman paras sairaalasarja!

1 kommentti:

  1. Säki tykkäät sairaalasarjoista. Mä tykkään kans, vaikkakin ER on enemmän mun makuun. Hienot sukat muuten. Keep up the good work.

    VastaaPoista