perjantai 1. joulukuuta 2006

odotusta

Heti alkuun.
Sny:ni paljastautui, hain paketinkin, mutta en haluu vielä avata sitä. Kai tää rinkijuttu on ollu niin kiva etten taho päästää irti. Äiti sano että säästän sen tapani mukaan Jouluun. En kai.
Kyllä se polttelee, voi että miten paljon.
Mut kitkutan ja kasvatan jännitystä. Kerron tottakai heti kun avaan :>

Meillä eilen leivottiin. Ja tiskattiin ja imuroitiin. Siivouspäivä. Ja tapeltiin yhen mainoksen kanssa kun ei tahtonu pitää fonteistaan kiinni ei niin millään.
Mutta siis tärkein, leivottiin.


TÄHTITORTTUJA!

Oon ihan käsi kaiken keittiöön liittyvän kanssa, mutta nuo kai meni kaupaks ihan hyvin, niitä tuli 12 ja jälellä on 1. Kuvassa oleva Poika söi 8.


KAURANELIÖITÄ!

Eli pellillinen sämpylöitä. Ja kaikki oli niin kiinni että piti repiä paperista. Lähti kuitenki.

Neulonu en oo.
Jotain joululahjajuttuja on käyny mielessä, ja äiti toimi tonttuna ja lähetti miulle joululahjatarpeita. Ens viikolla jos askartelis.

Huomenna Kotiteollisuus Lutakossa. Menemme. Sunnuntaina Rockkirppis samassa paikassa, pöytävaraus. Eli, pitääpi käyä vaatekaappi läpi jos sieltä löytyis jotain viemistä.

Ai niin, kun tää blogi kertoo käsillä tekemisistäni, niin viimeiseks tuommonen kuva.
Tein siis reiän korulle jossa on valkeinen pallo, tuo miun vasen puoleni.

1 kommentti:

  1. Namnam. Meikä aloitti tänään, tai siis perjantaina, glögin juomisen. Heti kun viitsii niin pitää alkaa vääntämään tähtitorttuja ja pipareita ja ja ja ja kaikkea enkä edes pidä joulusta! :D

    Huomasin että oot linkannu mun blogini, hihii :) Tässä nyt kun aikaa saan tuon koulun loputtua, aion pistää blogin ulkoasun uusiksi ja jospa saisin itsekin linkkilistaa muihin blogeihin.

    Tuu tekemään mullekin läväri! Oon tahtonut kuudennelta luokalta asti, samoten tatuointia, enkä vieläkään oo päättänyt mitä ja mihin :(

    Peeäs. Onpa sulla muhkea ihana tukka!

    VastaaPoista