sunnuntai 11. maaliskuuta 2007

comeback


Serkkupoika oli käymässä ja tahtoi Fritidsgarnista lapaset, mustan ja valkoisen, ja kun mustaa lankaa jota piti ostaa jäi hieman, niin tekaisin eilen yhden kappaleen Ursus-kämmekkäitä . Toiseen pitääkin sitten käydä ostamassa lisää lankaa. Hmm.. Saisinkohan tehtyä sen huomenna niin saisin nuo kaikki mustat sitten yhtäaikaa huopuuntumaan äidin pesukoneeseen.. Niistä lapasista kuvaa sitten kun ne on valmiit kun niihin tulee tekstiä ja onhan ne nyt aika tylsän näköset keskeneräsinä.


Olen hankkinut itelleni uuden ikuisuusprojektin, aloin joskus toissaviikolla neulomaan liinaa, jonka koko valmiina pitäisi olla 100 x 175 cm. Ja tiiän ettei mulla ole siihen tarpeeks lankaa. Jotenkin masentava yhtälö, mutta katotaan mitä tulee. Jos sitä lankaa jostain ilmaantuis lisää. En edes kehtaa kertoa miten laadukkaasta langasta tuota väkerrän. Mukava sitä on kuitenkin tehä, erittäin mukava.

Kameratilanne siis on nyt se, että tuo webbikamera on mitä on. Yritämmä sillä pärjätä ja jos joku oikeen kameran omaava tänne eksyy niin armotta käytän tilanteen hyväkseni.

Langat on vielä jätesäkeissä, jotenkin hyvin kovasti säikähdin kun niitä pakkailin, kaks jätesäkillistä lankaa. Jotenkin en enää kuuntele itteenikään sanoessani ettei mulla nyt niin paljoa lankaa ole.
Varmasti on ihmisiä joilla on enemmän, mutta mulle tuo on suuri määrä. Eipähän lopu kesken ;)

Jospa sitä alottais toisen Ursuksen ja jatkais Sinkkareiden tuijottelua, jotenkin blääh.

1 kommentti:

  1. Eihän kaksi jätesäkillistä lankaa vielä paljon ole ;). Kiva, että palasit :)

    VastaaPoista