maanantai 12. maaliskuuta 2007

yäh

Joku pakote vaihtaa tuohon Googlen systeemiin. En oo kyllä kovinkaan iloinen tai innoissani "uudistuksesta", Google ei kuulu niihin mieleisimpiin asioihin maailmassa. Mutta, näillä kai se on mentävä.

Eilen tein lopulla Fritidsgarnilla toista kämmekästä pari palmikonkiertoa, ja lanka loppui. Sitten neuloin vähän lisää liinaa, kunnes innostus loppu. Sitten, alotin Hjertestä äidille sukkia ja niistä on nyt tulossa niin ihanat että jotenkin toivon että ne on äidille vähän liika isot niin saan pitää ne itelläin :>
Tosin miulla on vaan yks kerä tuota lankaa, mut onneks äiti ei tahokaan varrellisia sukkia. Jostain vaan pitäis löytää toisen 2,5mm:n sukkapuikot, tiiän että tuolla on, niin sais kaiken langan sitten käytettyä.

Miulla on nyt siis kolme aktiivista keskenrästä työtä puikoilla. Ja nuo hahtuvat on huudellu eilisillasta. Vihree kiekko tahtois luovuttaa itsestään osan lapasiin, toisesta kiekosta on lapaset jo tahkottu. Aluks halusin tehä laukun, mutta lapasiks ne nyt tuntuu haluuvan.

Huoltomiehen pitäis tulla tänään vaihtamaan miun roskiskaapin ovi. Jännityksellä odotan, perjantaina se tuli mitään ilmottamatta kun olin suihkussa. Erittäin epämukava yllätys. Nyt on ovesta kaikki lukot kiinni ettei vaan pääse yllättämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti