keskiviikko 14. maaliskuuta 2007

yesterday

Eilen oli ihan kevät <3> Tuo kauneimmat käsityöt oli spr:n Kontista, pussillinen puuvillakudetta Fidalta, tahon siitä laukun kesäks. Löysin kans Värttinän cd:n ja Mary Shelleyn Frankenstein -pokkarin jota oon ettiny jo pitkään.

Napsin vähän kuvia noista kirjoista, oli jotain niiiin ihania ja kummallisia, kuten tuo pupu. Aika hirvittävä. Siis pelottava. Punaset silmät ja muutenkin niin villin näköinen että vois mennä yöunet jos tuommonen tuijottais nurkassa..
Nuo pitsit oli siinä lehdessä. Tahtosin tuonne keittiöön reunapitsejä, siellä oli ihan kamalat hyllypaperit jotka revin irti samantien kun ne näin. Reunapitseissä ois jotain niin ihanan vanhanaikaista, romanttista. Kun miulla on ukin tekemä pirtinpöytä ja penkit niin reunapitsit ois vähän samaa henkeä :> Ja sitten kun ne ois vielä ite tehdyt.. Oijoi. Täytyypä alkaa ettiä puuvillaa :>
Ja tuo tiipii! Mikä ois ihanempi kun äidin tekemä tiipii! Voisin tehä tuon jo "varastoon" ihan vaan kun se on niin ihana. Jos joskus tulee lapsia niin ne tahtoo kuitenkin sitten leikkiä jotain astronautteja...
Sitten oli vielä villatakki. Ainaoikeinneuleena ja niin paksun ja muhkean näkönen. Miks en mie voinu elää sillon 60-70-luvuilla.
Ja äidin sukatkin tuli valmiiks. Hassua, kun kantapään jälkeen tarvihti vaan kakstoista kerrosta. Toivottavasti ne nyt vaan ei oo liian lyhkäsillä varsilla, lyhyillä äiti pyys.
No, viimestään huomenna tietää kelpaako. Tänne aukee Plantagen ja tahon parvekkeelle niitä mihin laitetaan kukkia, ei tuu se sana mieleen. Parvekelaatikoita?
Äiti pyys jo mukaan sinne avajaisiin.
Eilen oli jo tennarikeli <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti