keskiviikko 4. heinäkuuta 2007

lomaa

Niih, nyt ei tule päivityksiä. Kamera on Lahdessa, tai johto ainakin, ja mie oon Joensuussa. Toivottavasti en oo koko viikkoa täällä, olis vähän reissuumista tiedossa, mutta oon kipeä. Toivottavasti menee nopeesti ohi, huomenna pitäis olla melkoisen skarppina auton ratissa..

Liityin tänään mukaan tuohon Mystery Stole 3:een, pitkän mietinnän jälkeen. Nyt pitäisi suunnata lankakauppaan, tosin puikot on Lahdessa, mutta kuulin huhupuheita että lankakaupassakin myytäisiin puikkoja.. En tiä uskaltaisko testata.. Toisaalta kotona on yhtä lankaa joka huutaa huiviks, mutta ei välttämättä mysteeriseks. Mustaa lankaa pitäisi löytää yhteen yllätykseen, sellasta ei ole edes kotona.


Kuvia uusista langoista olis hyvinkin, villatakkiin ja hihattomaan ois lankoja joita en oo esitelly. Niih ja yksi kerä bambua! Lankatäti kyseli mitä siitä aion niin sanoin että jos nyt puoli vuotta vaan hipelöisin kun se tuntuu niin hyvältä. Kuvaa ois tulossa myös huivista, Sagittaria oli valmiina puolisen vuotta, pingotin sen viikonloppuna ja siitä tuli aivan ihana, uusi mielihuivini.

Kurkku on kipee, tuntuis vähän vatsaflunssalta mutta tiä häntä. Tänään pitäis kyetä hakemaan kaupungista vähän parannusta, lapsipullo Jägermeisteria ja lankakaupan kautta. Jos vaan uskallan ulos tän oloni kanssa. Onneks saan rauhassa sairastaa, isovanhemmat lähti käymään taas itärajan takana. Vielä kun ois elokuvia joiden tahtiin nukahdella.

1 kommentti:

  1. Selvästikään en ole ainoa, jka osaa koodata tuota kommenttipuolta. Se on hyvä se. Be proud of your skills. Ja sitten...Selvästikin sinulla on jo lupa ajaa...Hmm...Veikkaisin että olet kakkosvaiheessa. Tai jotain sinnepäin. Itselläni on jo 4 v ollut kortti ja autokin.

    VastaaPoista