maanantai 25. kesäkuuta 2007

alennusmyyntiä

Tänään olikin aika hassu päivä. On ajellu autoa varsin huimasti, aamulla en vielä ajellu vaan evotin, sitten päätin että nyt san ostaa lohtulankaa ketutukseen. Lähdinkin siis kohti Joen Lankaa. Kyllähän mie sinne pääsinkin, mutta vasta muutaman vaatekaupan jälkeen. Vaatteita en täällä esittele, tää on neuleblogi :) Sanonpahan vaan että löyty kaikkee kivaa :)

Noh, Joen Langan ständissä jo luki että alennuksia, tuletule. Meninmenin. Ei miulla ollu mitään kamalan erikoista mielessä kun menin, sen vaan tiesin ja olin jo aatellu että jos Ilvestä on, niin ostan. Oon miettiny mitä muuta siitä vois tehä kun sukkia ihan älypienillä puikoilla että jos se kutittaa, mutta sitten Outi tekee Ilveksestä huivia, ja mieki tahon :P
Ja olihan sitä, vielä halvemmalla kun normaalisti. Ostin kolme kerää tummempaa harmaata. Mietin ensin vaaleemman kanssa, mutta tuo tummempi on enempi miuta. Jotain nättiä ei niin kamalan pitsistä siitä tulee.


Sitten oli tuommosta kaunista oih <3 Se on kuulema ihan akryylia, mitä yleensä vältän ja kaihdan, mutta tuo on niin pehmoista ja ihanasti nuo ruskeet kohat näkyy, nams. Tästäki tulee huivi, mutta pitkulainen ja nää ei ihan niin kovaa huua ku ilveksenpojat.
Saa varmaan hetken marinoitua.


Niin, hurjailtiin tänään liukkaalla radalla. Miulla oli jo kirjallisissa tuo kerä ja puikot mukana, ihan vaan että jos jouvun oottamaan niin saisin vähän rauhotettuu itteeni. Silmukat sain luotua ja poimittua. Sitten tuolla radalla sain tehtyy jo vähän enempi kun en ite koko aikaa kuitenkaan ajanu. Eli lanka on siis Vetoa, mitä jo aiemmin esittelin vyyhdillä, puikot 3,5mm bambut. Vähän tuntuu löysältä mutta eiköhän noilla mennä.

Väri on parempi aiemmissa kuvissa.
On täällä muutakin neulottu kun vaan sukkaa. Eilen tein virolaisesta muutaman rivin, teinpä jopa virheenki (ylläri), mutta en niin isoo että minuu haittais. Eikä kerrota siitä kellekään, eihän?
Ja Lehmustakin tein eilen panikoinnin yhteydessä yhen mallikerran lisää. Mummin kanssa katottiin vähän Tuulen Viemää niin hyvin oli aikaa neuloa :)

Ens kerralla ehkä muutakin kun vaan uutta lankaa :)

2 kommenttia:

  1. Hii, ainakin sulla ilves-lanka riittää isoonkin huiviin - mulla jäi mainitsematta traktorini kulutus, mutta sitä toista kerää jäi jäljelle ihan jonkin verran.

    VastaaPoista
  2. Hienoa lankaa sinulla. Ja se Ilves-lanka kiehtoisi kyllä varmaan minuakin. :) No joo...mutta hieno blogi. Pitää perehtyä vielä tarkemmin. Tuota..puhut liukasradalle menosta. Hankitko parhaillaan ajokorttia?

    VastaaPoista