tiistai 25. syyskuuta 2007

päiväpäivää

Väsynyt olen, työharjottelua pitäis jaksaa ja eih. Hyvä että iltasin jaksaa kattoa Housea tai BB:tä ja neuloa. Ei puhettakaan mistään blogailusta.
Mutta siis, hiljaiselosta huolimatta täällä on tehty.
Nuo on ne sukat mistä aiemminki sanoin, ku niitä ei löytyny mistään. Ne on aiemmin värjättyä keltasta Regiaa. Mallineule on helppoa ja yksinkertasta mutta tykkään tosi paljon, samaa mitä Juhannus-sukissa. Ainoostaan näistä en tiiä. Lanka on kivaa, raidat on kivoja, pinta on ihanaa, mutta en tiiä tykkäänkö näistä kaikista yhessä. Työsukkina varsin mainiot kun ei oo vielä tarvetta kamalan lämpimille villasukille.
Ohje on omasta päästä, oisinko tehny kakspuoleisilla. En muista, on ollu pitkään valmiina.

sukatmyrtle

Ja Myrtleä teen aina sillon tällön. Se on siitä inha että koko ajan pitää kattoa mallia ja joka kerroksella tapahtuu jotain. Nättiä tulee. Ja siks tahtosinki keskittyä kun en jaksais enää purkaa. Kun tuo vaan vaatii sen, että keskittyy niin sitten onnistuu. Äiti kävi äsken ja sano että ihan hämähäkin seittiä.

raitoja

Jäin näihin koukkuun. En lupaa että tulee valmiiks mut katellaan. Toivon et tulee nättiä ja valmista. Omasta päästä tääkin.

Niin, täältä miut haastettiin kuvailemaan. Tuossa tänään viimein sain räpsittyä ja taistelin Flickrin kanssa (ei, en tykkää), mutta taistelen ehkä myöhemmin hienommin tähän. Nyt vain siis linkki omaan kuvakollaasiini.

Oon muuten rakastunu, Jenni Vartiaisen uuteen levyyn. Aivan ihanaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo levy on hyvä, mä pidän siitä myös. Kivat sukat!

    VastaaPoista
  2. Ihanuuksia sulla on kotona! Laukkunaulakko ja kaikki ihanaiset kulhot jäi parhaiten mieleen. Vau!

    VastaaPoista