keskiviikko 12. syyskuuta 2007

sosebanaania taskussa

Only Finnish now, I'm too tired because of painting.

Heipä, pitkästä aikaa. Ei tunnu että syyskuu ois jo kohta puolessa välissä, jotenkin menny tosi nopeesti siitä 2. päivästä tähän asti. Sain siis synttärilahjaks sillon Favosocksin, se on ihana :) Ja miuta käytettiin kattoo Zodiac, joka oli ihan sikahyvä leffa. Ja oli ihanaa kun se oli Iiriksessä ja siellä oli katsojia jotain viis. Tykkään semmosesta.
Nyt väsyttää, oon maalannu koko päivän inhottavaa aitaa niin suoraan taas noihin kuviin.

Eilen oli neuletapaaminen, olin ainut joka löysi uusista käsityölehdistä jotain kivaa :P Tahtosin tuommoset. Siis tuo mallineule jotenkin houkuttaa.

kammekkaat

Neuloin siellä tapaamisessa tuommoista ihanaa. Kamalan hitaasti se etenee kun tuntuu että silmukoita on miljoona. Vaikken oo vielä ensimmäistä kerääkään neulonu loppuun. Kaks iskemätöntä tahtoo tuohon mukaan. No, jospa se, hitaasti.

zetor1

Äiti tahtoi tämän, aivan niinku aiemmin jo uumoilinki. Sitä on alotettu, mutta yks miks se takkuaa on että ohje on kirjassa ja kirja painaa. Pitäis kaiten piirrustaa se mallikuvio jolleki eri paperille että vois kulettaa vaikka mukana. Merinosilkki oli muuten ihana keriä, oli kuin unelma eikä tullu solmujakaan, sotkuista puhumattakaan.

huivi1


Raisa haasto miut. Älp.
Ja mietin eilen siellä tapaamisessa että ootkohan sie sie! Hihii, olit :)

Tulin just kotia ja kotivaatteita en ajatellu teille esitellä, niin aattelin että ne vaatteet jotka miulla oli päällä sillon kun tuo haaste tuli niin saa kelvata. Tosin kuvasin vaan ne mitkä näky. Haalareiden alla oli vielä sukkikset ja farkut ja pitkähihasen viininpunasen alla yk hihaton lisää. Niin ja kämmekkäät. Ja itseasiassa myös valkoset hanskat. Kävelin noissa tänään myös koulun kampusalueella, piti päästä syömään.
Miks ihminen saa huvittuneita / epäileviä katseita kun käveleksii työvaatteissaan ulkona?

vaatteet
Niin ja kenkät toki myös!

kenkat

Raisa oli kuvannut korunsa ja asusteensa myöskin. Mie en laske omia korujani ees asusteiks koska ne on koko ajan "päällä", en siis ota pois. Mutta, sormuksia on kaheksan, ranteessa on rokkiranneke, Amnestyn mainospleku (ei se oikeesti plektra oo, näyttää vaan), ja jotain metallia ja lankaa. Muita helyjä on kymmenen ja niskassa on permanenttileima. Niin ja korvassa on pupu, nalle ja punanen puuvärikynä.

Miun 10% ei oo nyt oikein päässy eteenpäin, vapaa-aika on serkkupojalle, sen lapaset hukku kun herra lainas niitä siskollensa. Tarjouduin tekemään tuolle kyseiselle neidolle omat, mutta ei kuulema tarvihe. Katellaan..
Vilijonkat huus Kokoneita kovaa.

kokonfritids

Niin ja tämmöisiä keittelin muutamasta vyyhdistä Wetterhoffin Iikkaa jota ostin kesällä Hämeenlinnasta.

väri-iikat

Nyt ruokaa.
Niin joo, otsikko. Koulussa oli jälkkäriks banaani. Pistin taskuun. Muistin kotona, noin neljän tunnin kuluttua.

2 kommenttia:

  1. Siut on (taas) haastettu!
    http://www.kuulumisia.com/2007/09/15/textures-in-my-home/

    VastaaPoista
  2. Niin olin. Sut on aika helppo tunnistaa, jännät vaatteet ja no, auttaahan tuo (huippuhieno) bannerikuvakin... =) siksi sait tuon vaatehaasteenki, mut blaah sulla olikin sitten vaan jotkut työhaalarit! =D

    VastaaPoista