sunnuntai 24. kesäkuuta 2007

Juhannus-sukat

Olipas _rauhallinen_ Juhannus. Olen enoni mökillä Lieksassa, aivan melkeinpä keskenäni. Lähin, koska sain ajaa sinne ja takas, mutta voi sitä riemua kun pääsin tänään takas kaupunkiin. Ei minuu oo tehty maalle, en vaan toimi siellä. Oon vaan neulonu ja lukenu autokouluteoriaa kolme päivää. Huhu. Niin ja kuunnellu radiota.

Aivan, oon neulonut :)

Juhannusmökkisukat
Lanka: jotain tuntematonta täysvillalankaa kirpparilta
Puikot: 2,5mm
Ohje: omasta päästä, Baudelairen kantapään mukaan tosin.


Alotin nää tiistaina junassa, meinas alkuun tulla ihan vallan liian isot, mutta sitten purin ja alko tulla ihan oikeen kokoset. Ja voi ettäh! Mie oon niiiin rakastunu näihin. Jo kesken neulomisen piti vaan pysähtyy ja ihastella miten kaunista teen. Enkä suostu olee hiljaa enää: Mie oon ylpee että osaan neuloa. Ja mie teen omasta mielestäni kaunista jälkeä. Ja tässä asiassa 'vaatimattomuus kaunistaa' -hokijoille viskon piut paut (vaikka toisessa onkin erhe, ei haittaa menos yhtään).

Noissa maisemissa siis vietin juhannuksen :)


Tein siis toe-uppina, mutta tein oikeen ja vasemman jalan sukan. Eli esim. vasemmassa sukassa eka lisäykset joka krs ihan normaalisti, mutta sitten vasemmalla puolella lisäykset jatkuu joka kerroksella, oikeella puolella joka toinen kerros. Tein näitä yhtä aikaa, ja tuntuu että tulivat valmiiks ihan hirmusen nopeesti. Kantapää on siis Knittyn Baudelairen mukaan, ihan niinku Hederoissakin.
1 krs oikein, seuraavalla 2 o, 2 n -joustinta. Tykkään ihan hirmusti tuosta pinnasta, ja veto on hihkunu jo aika pitkään että tahtoo samaa kuviota. Enkä pistäis pahitteeks yhtään, miusta nää on kauniit, edelleen :)

Juhannustaikoja? Tottakai.
Oli kukkia ja voiko noin kaukana asutuksesta olevilla pelloilla alasti hyppimistä vastustaa?
Silti, en muista nähneeni ketään unessa.

Virolaista villaa on keritty ja jopa sitä on puikoillakin useempi sentti..

6 kommenttia:

 1. Vaatimattomuus ei kaunista, kauniit sukan kaunistaa! Ja sitähän nuo on. Hiton hienot. Mä en vieläkään oo sukkia neulonut, mietin vaan miten kivaa se olisi. Sen ekan tekeminen. Ja sitten jätän tekemättä kun tuntuu niin tylsältä se tokan neulominen.
  = Laiska.

  VastaaPoista
 2. tee yhtä aikaa, jos varpaista alotat niin eka levennykset, sitten ite teräosat, sitten kantapäät ja varsi. ei ees huomaa ja on jo valmista :)
  ja tuo kuvio on vielä jotenkin niin koukuttava, ainaki miulle.

  VastaaPoista
 3. Voi vitti! Mie unohin juhannustaiat kokonaan

  VastaaPoista
 4. Missäs päin Lieksaa mahdoit oleskella...? Mun kotomaisemat... <3

  VastaaPoista
 5. siellä pikkukilin lähistöllä onpi tuo 'mökki'.

  VastaaPoista
 6. Pretty scenery! And pretty socks.

  VastaaPoista