perjantai 31. elokuuta 2007

ihana päivä

Eilen oli kirpparipäivä. Löysin taasen emalikattilan, Sofian maailma -kirjan, armeijapakin vuodelta -75, ranskiskoneen (ihana!), sekä tuolin jota olin katellu jo viikon. Mennessä kirpparille päätin että jos se tuoli vielä on siellä, niin ostan sen, mutta huomasin sen vasta poislähtiessä. Oli pakko käydä hakemassa pois kun maksoi vain euron :)
Ajattelin sitä eka parveketuoliks, mutta en kyllä raaski. Liian ihana :)

Yesterday I went to flea market again and I brought some lovely stuff home, again. I found cheap emalien dish and a machine to make french fries. I will take some photos of it in action later.
And this chair. I noticed it allready a week ago, and decided that if it still is there, I will buy it. And it was there and costed just 1 euro.
I just love it.Tänään kävin Lankakauppa Heinissä taasen, ostin kaksi kerää Bamboo Softia, koska kuolasin Torrancella näitä ihan kamalasti. Tahtoo kanssa!

Today I went to yarn store and bought 2 skeins of Bamboo Soft. They want to become something like Torrance's these.

Kävin äitini kanssa ostoksilla MausteMestassa, ja aijai mitä ihanuuksia kannoin kotiini. Mungpapuja, valkosia papuja, kurpitsansiemeniä, rose-pippureita, valmista mausteseosta, korianteria ja jugurttikuorrutettuja pähkinöitä ja rusinoita :)
Oijoi, ihana päivä.

Today I also went to this one store with my Mom. They sell there everything a bit exotict food supplies and spicies. I bought some beans and lences, peppers and some delights. I just love that store.

Oon ihan täynnä jotain ihmeellistä energiaa kun syksy alkoi vihdoin.
Sain työharjottelupaikan, sekä 12 uutta kaveria joihin tutustun joka päivä lisää.
Hymystyttää ja ajattelin nyt värjätä vähän lankaa :)

I love it now when autumn comes. It's dark and I'm full of energy.
I got a traineejob and 12 new friends moved into my computer screen and I ger to know then better and better everyday.
Now I want to dye some sock yarn.

3 kommenttia:

 1. Ihana maustemesta.

  Kiva että joku muuki ajattelee niitä kahtatoista uusina kavereina eikä ällötyksinä :D Tai no, onhan ne ällötyksiäkin usein.
  Big brother on ehkä parasta viihdettä.

  VastaaPoista
 2. Hehee, kiitos kuolauksesta. Sukkiin lanka riittää tosiaan miun mielestä aika hyvin, kunhan ei kuvittele tekevänsä kovin pitkävartisiä. Miunkin räpylä on kokoa 39 tai 40, ja noinkin hyvin riitti kerä/sukka

  VastaaPoista
 3. Heitin sulle haasteen! Lisätietoja blogissani. =)

  VastaaPoista