keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

tehään täällä muutaki ku sukkia.

Piiitkästä aikaa. Mitään mullistavaa ei oo tapahtunu, vaikka tän postauksen kuvien laadusta vois jotain sellasta päätellä. Satun vaan olemaan mahottoman ihanaisen kameran läheisyydessä joten pakkohan sitä on hyödyntää. Tulipa tuossa mieleeni semmoinenkin, että tää blogaus mahtais maistua ihan muissa suuruuksissa jos itelläki ois tuommoinen, vihdoin, viimein.
Mutta, sitä odotellessa, saanko esitellä, sukat.


Evening Stockings for a Young Lady
Nancy Bushin mukaan
Lankana Marks & Kattens Strømpe & jumpergarn
Puikkoina 2,75mm
Nää on ollu valmiina jo helmikuusta asti, kyllä. Oon ihastellu muiden tuotoksia samalla mallilla ja kyräilly vaan kun en oo saanu omiani kuvattua. Nää on Ihanat. Tykkään väristä ja malli oli niin helppo pistää korvan taakse. Ja vaikka näillä pituutta on, niin nopeesti mie nää tein. Ravelryn mukaan viikossa.

Jaas, toiset sukat. La Digitessat. Ravelry-linkki. krhmn. karkkia.


Sit täällä neulotaan nyt pääasiassa puuvillaa. Ruotsalaista semmosta. 100g:ssa on jotain 300m ja ylikin ja tykkään. Tää on ihanaa. Tätä neulotaan 2,5mm pyöröaddeilla mummille (viheriä) ja 3,5mm pyöröaddeilla itelle (vaalea jossa pari raitaa).

Viheriässä ei ois enää kamalasti matkaa, mutta kun tuo aivoton silee oikee on niin ihanaa. Ja siinä ei tarttee niin miettiä. Mistä johtuen se ois aivan loistavaa neulottavaa kun kohta alkaa taas työt reilun kuukauden tauon jälkeen, mutta eih. Minä neulon aivottomat nyt ja tuskailen sitten töissä kun kavennukset heittää taas vaikka miten.

(Se vois neuloo sileempääki, mutta ku on tuo kamera millä voi kuvata näin)


Ens kerralla on luvassa jotain lohdullista.
Ja tuliaisia.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihanat sukat! Kunpa sais tuommoisen kameran ja ne sukatkin. Omat sukat eivät ole vielä päätyneet puikoille, langat on tosin jo ostettu.

    VastaaPoista