lauantai 19. heinäkuuta 2008

koeneulojana

Liis huhuili viikolla #neulonnalla koeneulojaa myssylleen, ja saikin samantien kolme innokasta ehdokasta, miut, markan ja darsin.

Persikkavaahto,
tai oisko tää vaan kermistä..
Ohje on siis Liisin ja se tullaan julkasemaan jossain välissä jossain päin internetin ihmemaata. Lisätietoja ja jatkoa voi varmaan tarkkailla täältä.
Lankana oli Patonsin washed haze arania, ihan kivaa mutta en muistanu että tässä on ekstrasäikeitä välillä mukana.. Neulepintaa pitää vähän siistiä saksilla mutta onneks on taas äitin nyysitty kamera ja sen huonot kuvat ni ette erota mitään <3


Alotin tän tänään junassa matkalla suureen suureen Helsinkiin, tapaamaan mm. Tuuliaa. Neuloin siellä sit siihen asti että piti alottaa kavennukset. Niihin pääsin käsiks vasta kotona koska eihän mulla nyt mitään sukkapuikkoja ollu mukana. Ihan turhaa ajatella juttuja loppuun asti. Onneks oli toki mukana äitille tuleva lace ribbon knittystä erään ihanaisen neulojan (ravelrylinkki) diilaamasta kamenasta.

Myssy oli oikein kiva tehä. Ohjeesta poiketen käytin isompia puikkoja ja 10 lisäsilmukkaa, tahoin oikein ihanan ja löysän myssyn missä tukka voi vaan hiimailla <3
Ja tätä ei muuten poika nyysi!
Hmm.. Viime kerralla neulo tosin itelleen lapaset, tässä vois olla seuraava homma jos tykkää vaan mallista :)

1 kommentti: