maanantai 22. joulukuuta 2008

Ot

Sain Vilmalta ympäripyöreen O-kirjaimen.

Onnellisuus

on sana joka O:sta tuli ensimmäisenä mieleen. Se on myös yks mulle tärkeimmistä asioista elämässä. Ihan pienilläki asioilla voi saaha niin ittesä ku toisenki onnelliseksi. Ne pienet asiat on yleensä niitä tärkeimpiä.


Ongelmat
Näitä tuntuu riittävän jokaisella. Kyllähän niitä riittäki, mutta "ongelmat on tehty ratkastaviks" ja muuta diipadaapaa. Ite oon sen vanhan tutun kantapäänki kautta saanu oppia et asioilla on tapana ratketa. Mikä ei kyllä helpota mullekaikkihetinyt -ihmisen mielenrauhaa.


Omapäisyys
Kinasteltiin että onko tää ees sana. Mie sanon että on ;) Tuon sanan alle voi varmaan laittaa omaperäisyyden ja itepäisyyden. Itepäinen mie myönnän olevani, pien puoliani erittäinki hyvin. Omaperänen.. no varmaan joo mutta johtunee siitä että oon vaan sitä mitä oon, teen juttuja jotka tulee luonnostaan.


Omat päätökset
Vaikka oon välistä ihan pirun itepäinen, ni nää tuottaa ongelmia. Oon tosin ihan sinut sen kanssa, että esim kenkäostoksilla miun on pakko soittaa äidille ja keskustella et kummat ois paremmat. Se asia pitää puhuu halki. Eikä tosiaan oo yks ja sama kenen kanssa sen puhuu, sen pitää olla just oma äiti. Vaikkei sieltä luurin toisesta päästä tulis vastausta "otat ne toiset", ni jos en saa soittaa niin jää kengät hyllyyn.


Oikoluku
Tää on miun rakas lapsi. Pääsen ihan omaan elementtiini ku luvan kanssa saa nussia sitä pilkkua. Punakynä viuhuu!

Viuhuu se kyllä välistä pyytämättäki..

Omenamehu
on ainut muoto missä omena menee. Varsinki ite tehty mehu, tarkemmin äidin miehen vanhempien tekemä omenamehu, oioi.


Opiskelu
Ei oikein napannu viimeks. Suuri salainen haave liittyy opiskeluun, mutta se vaatii rohkeutta enemmän ku mitä vielä löytyy. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.


Olifantti
(sain eläimet tänne ja ;), lihilantti. Eläimet on aina ollu lähellä sydäntä. Kissan kehräys, kanien puputus. Niistä on ihan kotikokemusta, mutta rottien häntiä tänne kaivataan. Koitin myös puhua äitiä ympäri hankkimaan käärmeen, niillä kun on yks astmaatikko + allergikko. Voitte kuvitella miten se keskustelu päättyi :D


Oleminen
on myös tärkeetä onnellisuuden rinnalla. Yleensä kun saa vaan olla niin oon myös onnellinen. Tehä niitä juttuja mitä tahtoo, tai olla tekemättä yhtään mitään. Nyt pelkkä oleminen alkaa kyllä jo tökkiä, oon kohta kolmatta kuukautta virustaudissa ja sairaslomalla. Lämpöä, nuhaa, kurkkukipua.. Noita kaikkia yhtäaikaa ja vaihtelevasti kaheksan viikkoa. Voin kertoo että on jo ikävä töihin.


Olosuhteet
Tästä sairastelusta johtuen täällä on ollu jo hetken tämmöset oltavat. Teetä / mehua ja käsityö. Koukutin eilen itteni kirjontaan. Katotaan miten pitkälle päästään.Rauhallista joulua kaikille, muistakaa vaan Olla.

Noita lankoja saattaa putkahtaa myyntiin tässä joskus.

4 kommenttia:

 1. Oot haastettu! Mees kattoo mun blogii!

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Omapäisyys on ehdottomasti sana. ;o) Nih.

  Hauskaa joulua!

  VastaaPoista
 4. Brilliant!!!!
  Have a nice day!!!!

  VastaaPoista