keskiviikko 3. joulukuuta 2008

sekalaista

Lailai.
Ei mulle kyllä mitään uutta kerrottavaa oo. Oon kuumeessa kuudetta viikkoa, alkaa vaikuttaa jo kaikkeen. Toissailtana värjäilin lankaa, ja eilen en muistanu enää että miks. Hienoa. Nyt värjäilen vähän lisää. Mut näistä tiiän mitä tulee, jos vaan väri onnistuu :)

Tuossa kuun vaihteessa iski taas bookdepo. Se tuntuu olevan kuukausittainen pahe. Tilailin k
irjoneulejuttuja, mut ne ei oo vielä tullu perille. Piti käydä jo Vuorelmalta herkkuja niitä varten. Satakieltä, semmosta ruskeen oranssia ja aika tummaa petroolia. Tarkotuksella otin erilaisilla vyötteillä.


Sitte minuu pyyettiin värjäämään. Vihreetä ja ruskeeta. Ruskeesta tuli aika punakkaista, mut toivottavasti kelpaa. Tuomion nää saa varmaankin tänään.
Ite kyllä tykkään, toivottavasti tilaajaki :)
Niin se jokakuinen pahe iski kans viime kuussa, tilasin Nancyn huivikirjan. Meni aika takkuiluks sen saaminen, tilasin jyskylään mut olinki jo kotona ku se tuli. Mutta nyt se on mulla ja alotin viime viikolla Tuin diilaamista langoista Lilac Leaf Shawlia.
Eka pelotti ne pampularivit, mut nyt tahtosin tehä niitä enempi ja löysemmällä langalla et näkyiski kunnolla. Katotaan mitä pingotus tekee.


Nyt takas niiskumaan padan ääreen.
Ens kerralla O-kirjainta ja muutaki meemeilyä :)

1 kommentti:

  1. Toivottavasti et ole ihan kuivunut pitkään kestäneen kuumeen vuoksi. Muista juoda reilusti!

    VastaaPoista