keskiviikko 10. joulukuuta 2008

"mitä ihmettä noi hipit taas touhuaa?"

Tänne on tullu talvi.
Ja uusia marjoja tuohon kääntöpaikan puskiin. Ei ollu kyllä ku nää kolme ja hetken vaan. Lahesta kuulema ovat tulleet. Ja matkalla Rovaniemelle. Näistä tulee isona Nancy Bushin polvisukat, jollaset täällä on nähty jo kerran aiemminki.
(kuvia ku klikkailee ni ne tulee isommiks)

It's winter in here, and I found these three funny berries from the bushes nearby. They are going to grow up to knee-high socks for a friend.


Siellä ne hengaili. Ehotettiin, että ne ois pitäny jättää pariks tunniks että oisivat saanu kunnon lumiturkin, en uskaltanu.
Marjat on siis vaaleenpunasia, vaikka ne jossain valossa näyttää aniliineilta, toisessa oranssilta. Semisolidia Fabelista.

Yarn is Fabel, I dyed it light red, even if it seems to be orange or more reddish than it should. I can't wait to cast on.


Kun nyt muuten on kaikki niin hys-hyssiä, niin nää on valmistunu jo aikaa sitten. Valkosena ne on nähtyki jo, vaiheessa sillon tosin.

Because of Christmas it seems that I can't show anything. These I have knitted couple months ago, they were going to be a birthday present but 'cause I had to dye them twice, they are christmas present. For my boyfriends mother. I hope she likes them.

Childs French Socks
2,5 mm
Fabel, värjätty valmiina ruskeeks
Nää on pojan äidille. Piti mennä jo synttärilahjaks, mutta on nyt sit varmaan menossa jouluks. Toivottavasti.

2 kommenttia:

  1. tosi hienoja nuo puskakuvat :)

    VastaaPoista
  2. heiii kuulin, että joku ois käyny ottamassa kuvat nukeista!! ihanata, kiitos! mursuliina@hotmail.com, sinne saa ne viskata.

    VastaaPoista