keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

vyyhtejä

Oonkin taasen Joensuussa, kävin kotona vähän aikaa, tai no, Lahdessa paremminkin kuin kotona. Otin jopa kameran mukaan ja johdonkin muistin jotenka kuvapäivityksiä tiedossa :)
Ne Kittenit pitää vielä kuvata paremmin, ja jäi sinne kotiin muutakin uutta mukavaa. Niiden aika on sitten kun on enemmän aikaa datailla.

Kävin maanantaina Heinissä, pyysin sukkalankaa, vihreätä, mielessäni Knittyn Thunder Stormit. Vuorelman Veto tuon värisenä iski ylävasemmalta myyjän opastuksella, väriä ei kuulema enää tehä ja uppos ihan melko kovaa. Se Regia mitä viime kuussa Joen Langasta ostin on melko saman väristä, mutta paljon ohuempaa.
Miulla ei ollu sopivia helmiä, mutta kerin langat kuitenki, ne saa vähän marinoitua.

Vaan kovaa ääntä pitivät laukussa koko maanantai-illan, piti ettii ne siliteltäviks telkkua kattoessa, puikot ei ollu mukana niin ei onnistunu neulomaan. Enkä tosin käsin ois tahtonu keriä.Ne vähän ujoilee..


Nää on jo vanhempia tuttuja, mutta voih, niin rakkaita! Tallinnasta viime kesänä, muistaakseni. Ajantaju heittää ja viskoo. Vai oisko ollu syksyä, en muista yhtään.Alempi vyyhti on nyt keritty melkein kokonaan, siitä tlee oikeasti jotain. Niin rasvaista lankaa ettäh, ei tarvihe kynsinauhoja rasvailla.

Muttah, nyt pitänee juosta teoriaan.

1 kommentti: