lauantai 11. elokuuta 2007

en varmana mene ulos

Tää ilma saa miut ihan vihaseks. En tykkää juuri mistään. Enkä kyllä jaksa valittaa siitä enää yhtään, tai puolustella miksi miljoonasti syksy on parempi ja ihanempi kun tämä kirottu kesä.
Yhen asian keksin tuossa eräs ilta mistä kesässä tykkään. Varjot.
Ihan yksinkertasistakin jutuista tulee paljon mielenkiintosempia kun aurinko valaisee ne ja niiden varjoihin muodostuu jotain kaunista, jotain mitä ei tulisi välttämättä ajatelleeksikaan.

I came up with this idea to write in English too, atleast somethings.
I have been thinking do I really hate everything in summer, and I found one thing that I like; shadows. How the sunlight makes things much more interesting and beautiful.


Tai en teistä tiiä, mutta mie nään näissä kaikkee ihan omiani :)

Kävin tuossa päivänä muutamana taas kirpparilla, samasta pöydästä mistä aikoja sitten ostin ms3-langat, löysin nyt harmaata ja violettia kartiolankaa. Niistä tulee huiveja. Niistäkin. En mie osaa edes ajatella nyt muuta kun huiveja. Ja ihan kamalaa kun kohta (kohta! maanantaina!) alkaa koulu, enkä sitten kerkiä neuloa todellakaan samaa tahtia mitä nyt puol vuotta on päässy ja tottunu tikuttaa. Huhu, vierotusoireita odotellen..

I went to a flea market once again this week, and found some yarn for scarfes. Since I bought Victorian Lace Today, I haven't been able to think anything else than knitting scarfs.


Huivia tässäkin. Salaista vielä vähän. Mutta uskallan näyttää sen täällä koska en usko että saaja on tuttu tän sivuston kanssa.. Tuo on muuten kasvanu ihan älytöntä vauhtia, mutta siitä sitten lisää joskus.

This one is a gift, a secret one. More to come..


Mie oon jo hetken miettiny että jos inventoisin emaliastiani. Niitä on muutama. Mietin vain että kuvauksen ja mahdollisen postauksen jälkeen tunnen tyhjyyttä siitä, että niitä on oletettua vähemmän, tai sitten kauhistun miten paljon niitä onkaan.
Emali on miun juttu aivan kuten lankakin. Tosin sen kanssa ollaan oltu pidempään kimpassa.
Melkein tahtosin kysästä että onko ihan kamalaa ja etiketin vastaista blogata astioista neuleblogissa? :)

One thing I love and collect besides yarn, is enamel dishes. I just love them, and I have been thinking to make one posting about them. I'd love to make an inventory, with photos and all. I have been collecting them longer than I have been knitting, so I have few :)


Viimeseks tilannekuvaa keittiöstäni.. Ja ei, tilannetta ei ole lavastettu.

From my kitchen. I cook sometimes, thank God it doesn't mean I should stop knitting for that time ;)

Tuli muuten hyvää ruokaa.

3 kommenttia:

 1. Ihanoita emaleita! Ei oo kauheeta blogata astioista neuleblogissa mun mielestä. Ja voithan aina muuttaa blogisi lifestyleblogiksi :)

  VastaaPoista
 2. Hmm, jostain syystä emaliastiat sai mullekkin saman innostumisen tunteen ku lankojen kuvat.
  Ja niin just, loppuis jo tää paska kesä ku on hiki ja kaikkee!
  Syksyllä on ihanan väristä, saa käyttää paljon huiveja...kerrospukeutumista ja vesisateita ja myrskyjä. Ihanaa.

  Ja parasta kaikessa on syksyn tuoksu.

  VastaaPoista
 3. Ei se astioista bloggaaminen mitenkään lain vastaista ole, kuten joku jo edellä totesi. Ja anna puikkojen heilua, kunhan ruokaan ei tule karvoja eikä neule likaannu.

  VastaaPoista