maanantai 27. elokuuta 2007

Rairairaitaa omasta päästä

EDIT:
Sain Raisalta tälläisen, Kiitos Paljon :)Mie jatkan tätä Outille ja Tuille sekä Laikalle ja Markkalle (en tiä tulisko tuo oikeesti Markalle, mutta miusta kuulostaa noin kivemmalta :)
Ja tottakai kaikki neulojat rokkaa.

Nonih, taisin lupailla että ens kerralla tulis taasen kuvia joten tässäpä näitä.
Opettelen tuota Flickriä samalla että voipi olla vähän hakusessa tää kuvien laittelu taasen. Noh, jospa se siitä alkais luonnistuu.

I promised some photos, so here's some. I just signed in Flickr, and it's still a learning process.

lapaskurk

Eli, oon neulonu.

Yes, I have been knitting.

Ja saanu valmistaki ihan kivasti.
No ekana Shettis.

shettis2

Shetland Triangle
Puikot kultaiset 4,5mm addit Teresalta.
Dropsin viheriänkeltainen Alpaca, veikkaisin noin 80g.
Oli ihan mukava neuloo. Ei mitenkään kovin erikoinen, meinasin et se ois ollu haasteellisempi kun olikin tosi helppo. Ihan hyvä oikeestaan että oli niin helppo, neuloin suurimman osan koulussa. Tuli kiva kaulahuivi. Niinkun tahoinkin. Ei tullu todellakaan liian iso. Ja niin pehmoinen, oih!

I have finished few things. First Shetland Triangle from Drops Alpaca. I liked doing this, it was much easier than I thought. Actually it was good thing that this was so easy to learn, I knitted most of it at school. It's quite small, I wanted something just for my neck, and this is perfect for that! So soft and I really love that yarn and the color of it.

lapas1

Sitten tein lapaset.
Nää on aivan ihanat. Tykkääntykkään. Omasta päästä. Tein kahessa päivässä, ensiapukoulutuspäivinä. Sopivan aivottomat kun pysty hyvin keskittymään pelastamiseen. Pehmoset tuli, lanka on Top Woolia jota Joen Langasta kesällä hamstrasin. Meni jotain 120g ehkä kenties. Juu, pitäis hankkia se ihan oikee keittiövaaka.

Then I did mittens. And I love them :) Pattern is my own. I made these for couple of days, at school. Yarn is Top Wool, 120g.

lapaspeukku

Tykkään mahottomasti tuosta peukalokiilasta, oon siihen oikein tyytyväinen ja miusta se on tosi kaunis.

I'm loving the thumb, just love it. It's so beautiful.

regia

Raidat tuntuu olevan nyt aika kova juttu täällä. Raitaitakki, raitailapaset, raitaisuk.. Nii, aattelin liittyä Sukkasatoon. Nyt sunnuntaina jos teen jotain hyvää, esim. kakkua, on aika suuret saumat saaha jotain kaunista ja ihanaa jota oon jo selaillu ja kuolannu äitin luona. Jo sen "yllärinkin" takia tuo sukkasato vois olla aika sopiva juttu.
Nii, tätä värjäsin sillo aikasemmin joskus, tulee ihan kivaa. Vilijonkat ei ehkä näitä hyväksy, mutta ihan salee jotkut kengät tykkää :)

I seem to be into stripes. Cardigan, mittens, socks..

shettis1

Ostin nektariineja, shettis tahto poseeraa. Kohta jos saisin niitä ihkaoikeita karvasia linssiluteita tänne! Blogirottia, oih!

Nii, syksy tulee ja mie oon täynnä ihan uutta energiaa <3>

4 kommenttia:

 1. Noniinytsilläonseshettisvalmiina. No oon minäkin jo ehtinyt aloittaa... =O

  VastaaPoista
 2. Ihana shettis! Kiva kuulla että se on helppo malli. Aion nääs toteuttaa shettiksen syksyn aikana enkä ole koskaan neulonut mitään pitsiin viittaavaakaan...

  VastaaPoista
 3. Ihanat lapaset!
  Raikkaat värit ja kiva toteutus.

  VastaaPoista
 4. Rotat on ihania! Vautsi, meika rokkaa. Säki rokkaat, mutta ehkä en anna sulle nappia takas :D

  Ihana shettis, osaisimpa.

  VastaaPoista